Skip to main content

Quant-i

 • Joost van der Meer

U kunt bij mij terecht voor:

- Meubels op maat
- Kleine verbouwingen (verlaagde plafonds, radiator ombouw, e.d.)
- Laminaat leggen
- Schuttingen en vlonders plaatsen
- Klein scheepstimmerwerk
- Teak dek leggen en of reparatie


www.quant-i.nl

Trotse sponsors

 • Aannemersbedrijf A. van der Ploeg B.V.
  Aad van der Ploeg is naamgever van Aannemersbedrijf A. van der Ploeg B.V. In het bezit van alle vakdiploma’s begon hij in 2006 als eenmanszaak. Bij het bedrijf, dat in Hoogmade is gevestigd, is inmiddels een gemotiveerde ploeg vakmensen aan het werk. In Alphen aan den Rijn hebben wij een eigen werkplaats en opslaglocatie.
   
  Openheid, duidelijkheid en een goede communicatie zijn voor ons de sleutelwoorden voor optimale kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om die ook voor de toekomst te borgen. Daarom zijn wij trots een Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven gecertificeerd Erkend Leerbedrijf te zijn. Wij leiden vakmensen op en hopen een deel van hen op te kunnen nemen binnen het bedrijf.

  www.avanderploeg.nl/
 • Aannemersbedrijf van Leijden

  Aannemersbedrijf van Leijden bestaat al sinds 1919. Oprichter Jan van Leijden begon destijds in Hoogmade als aannemer in grond-, sloop- en slootwerken. Daarna namen zijn vier zoons de zaak over. Vanaf 1991 is het familiebedrijf in handen van kleinzonen Ruud en Marc van Leijden en inmiddels gevestigd in Roelofarendsveen (Kaag & Braassem).

  ERKEND LEERBEDRIJF

  Omdat wij graag werk van hoge kwaliteit afleveren, zijn we in het bezit van diverse keurmerken én aangemerkt als erkend leerbedrijf om echte vakmensen binnen ons bedrijf op te leiden.

  www.jjvanleijden.nl

 • B. Elstgeest 3D Modelleringen

  B. Elstgeest 3D Modelleringen is een bouwkundig tekenbureau welke zich volledig richt op het uitwerken van bouwprojecten in 3D-modellen. Deze modellen zijn vanuit elke hoek te bekijken. Hierdoor ziet u als opdrachtgever in één oogopslag wat gebouwd gaat worden en de aannemer krijgt beter inzicht in hoe de verschillende bouwonderdelen op elkaar aansluiten. Vanuit het 3D-model kunnen de benodigde 2D bouwtekeningen voor elke bouwfase gegenereerd worden, zoals plattegronden, doorsneden, gevels en detaillering.

  Het modelleren (3D tekenen) heeft veel voordelen ten opzichte van de traditionele 2D uitwerkingen. Het werkt sneller, geeft betere inzichten en verminderd faalkosten.
  Wanneer ook de constructeurs, installateurs en overige leveranciers mee modelleren, kan het maximale uit het model gehaald worden. We praten dan over BIM, Building Information Model. Dit wordt voornamelijk toegepast bij grotere bouw projecten.


  www.3dmodelleringen.nl/

 • Bode Lux

  Wij zijn Bode Lux, verhuurder van de witte Ram 1500 Longhorn én bezorger van een glimlach. We verhuren de trouwauto met chauffeur voor een onbezorgde trouwdag waarin we ons dienstbaar opstellen.

  Deze unieke en stoere trouwauto is de meest veelzijdige en praktische uit de branche;
  – We komen vrijwel overal. Of dat nu op het strand, in het bos of in een weiland is, met de 4×4 wielaandrijving is heel veel mogelijk.
  – We hebben een aantal praktische oplossingen in de cabine verwerkt.
  – Dit zeldzame exemplaar beschikt over luxe, comfort én een zee van ruimte voor het bruidspaar en alle bagage.
  – In ieder seizoen inzetbaar

  www.dodgeramtrouwauto.nl

 • Boerderij Buitenverwachting

  Boerderij Buitenverwachting is een kleinschalige zich ontwikkelende multifunctionele biologische boerderij in het groene hart. Het hart van het familie bedrijf wordt gevormd door 50 melkkoeien. Voornamelijk Holsteins, maar het aantal andere rassen stijgt. De kalfjes laten we bij de koe lopen. De koeien kunnen ook geadopteerd worden. Naast koeien hebben we ook schapen, kippen, varkens, geiten, eenden, bijen en konijnen. Zoals de koeien het hart van de boerderij vormen, vormt de bodem de basis. Op het overgrote deel van onze grond groeit een polycultuur van grassen, klavers, gewenste en ongewenste kruiden, een beperkt gedeelte wordt gebruikt als pergola ‘moestuin’. Ook is Buitenverwachting o.a. een kaasmakerij, winkel, worden er groepen ontvangen, wekken we energie op en doen we aan natuurbeheer.

  De winkel is iedere zaterdag van 11.00- 17.00 open. De gehele boerderij is dan te bezoeken.

  www.boerderijbuitenverwachting.nl/

 • Bogaards Boerderij Benodigdheden

  Ons bedrijf BBB is leverancier aan de agrarische sector. Alles wat een boer nodig heeft op en rond de boerderij kan door ons geleverd worden. Wij hebben een vrachtwagen op de weg die iedere week zijn vaste route rijdt langs onze klantenkring. Zo weet onze klant precies wanneer wij langs komen.

  Het is ook mogelijk om producten via onze website te bestellen, wij nemen dan contact met u op over de levering.

  Vrijwel alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

  www.bbb.nl

 • Brasserie de Kromme Does

  Over
  Het Groene Hart Het Groene Hart ligt in de Randstad en is na de Tweede Wereld ontstaan. Het was een leeg en landelijk gebied en werd gekenmerkt door veenplassen en wilanden. In de jaren ’50 kreeg dit gebied daarom de naam: het Groene Hart. De gebieden hierin worden vooral gebruikt voor landbouw en dagrecreatie voor inwoners van de omliggende gemeenten.

  De Does
  De Does is het water dat door Hoogmade stroomt en is een van de oudste kunstmatige watergangen in Zuid-Holland. Hij werd waarschijnlijk al vóór het jaar 1200 gegraven. De Does mondt bij Hoogmade uit in de Kromme Does (vandaar de naam) en staat daarna in verbinding met de Wijde Aa en het Braassemermeer.

  www.restaurant-kaag-braassem.nl

 • BU-JIN Tuinen

  Waarom de naam BU-JIN en het logo van de draak? Naast mijn hoveniers bedrijf werk ik ook als judoleraar. Ik vond het mooi om die twee met elkaar te verbinden in één naam en logo. BU-JIN is Japans voor KRIJGER In het logo van de draak staat judo geschreven en dat betekent zachte weg. BU-JIN judo = krijger van de zachte weg

  www.bu-jin.weebly.com

 • Bull Reform

  Met al meer dan 35 jaar ervaring zijn wij een vaste waarde in de reformbranche op verschillende Zuid-Hollandse markten.
  Ons assortiment bestaat onder andere uit reform-, biologische- en glutenvrije producten, voedingssupplementen, kruiden en (losse) thee. Bekijk ook eens ons brede Huismerk-assortiment in granennoten, zaden, pitten en zuidvruchten.

  www.reform-en-kruidenkraam.nl

 • Camping - Jachthaven de Freek

  Familie van Tol verhuurde al jaren ligplaatsen voor diverse recreatieboten. Dit vonden zij zo leuk om te doen dat ze dit in 2003 hebben uitgebreid met een camping. Camping de Freek in Hoogmade is geboren. Een camping achter op het land bij de boer, waar je gemoedelijk geniet van het water en de polder midden in het Groene Hart. Het water biedt mogelijkheden voor varen, vissen en zwemmen. De polder geeft prachtige wandel- en fietsroutes.

  www.campingdefreek.nl

 • centrum voor voettherapie

  Hartelijk welkom bij onze podotherapiepraktijk. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van uiteenlopende voet- en houdingsklachten. De voet is de basis van waaruit we bewegen. Goed functionerende voeten zijn dus heel belangrijk.

  Ervaring en vernieuwing gaan bij ons hand in hand. De podotherapeut kan gebruik maken van verschillende behandeltechnieken of u voorzien van een passend advies. De pedicures zijn zeer bekwaam en hygiënisch werken staat voor ons centraal.

  Maak gerust een afspraak of neem contact op om uw voetprobleem of daaruit voortvloeiende klachten te bespreken.

  Met vriendelijke groeten,

  Team Centrum voor Voettherapie

  www.voettherapie.com

 • Coop Hoogmade

  Coop gelooft al meer dan 130 jaar in de kracht van samen. Samen is leuker dan alleen. En samen bereik je meer! Coop Haaksman is altijd dichtbij. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie.

  Graag vertellen we je meer over Coop als organisatie, onze geschiedenis en ons duurzaamheidsbeleid. Ben je op zoek naar persinformatie of wil je bij ons werken? Ook dan ben je op deze pagina aan het juiste adres.

  www.coop.nl/

 • Deckers Tools

  Deckers Tools is een smederij, service-specialist en verkooppunt voor uiteenlopende gereedschappen. Wij leveren aan en werken voor sloop-, bouw- en restauratiebedrijven. Deckers Tools is een familiebedrijf en bestaat sinds 1860.

  www.deckerstools.nl/

 • Den Hoed Aannemers

  Den Hoed Aannemers BV is een middelgroot familiebedrijf dat is opgericht in 1935. Wij voeren een breed scala aan projecten uit. Hierbij ligt de focus op restauratie, renovatie, herbestemming en onderhoud.

  Nederland heeft een rijke historie, die voelbaar en tastbaar wordt door behoud van cultureel erfgoed. In een monumentaal pand ruik, zie en voel je de sfeer van het verleden. Den Hoed wil dat erfgoed bewaren, niet alleen voor nu, maar ook voor de komende generaties.

  www.denhoed.nl

 • Eglantier bloemen

  Eglantier Bloemen en Planten is sinds 2000 gevestigd in de oude bakkerij van Hoogmade, midden in het dorp.

  Ook buiten Hoogmade zijn wij actief sinds 1994 met onze winkel in Leiden.

  Eglantier Bloemen wordt met enthousiasme gerund door Miranda van der Star en haar team.

  Dankzij hun uitgebreide ervaring is Eglantier Bloemen de juiste keuze voor het maken van ieder boeket : of het nu gaat om een bedankboeketje voor de buurvrouw of om een kerk vol bloemstukken bij een begrafenis of bruiloft!

  Met veel plezier koopt Miranda haar bloemen zelf in op de klok bij Veiling Flora Holland Rijnsburg om vervolgens van de veiling verse bloemen mooie boeketten te maken samen met haar team.

  www.eglantierbloemen.nl/

 • Foto Jes

  Dit ben ik! Fotografe met passie, geduld en een hele grote liefde voor kinderen. Samenwonend met Mark en twee kinderen, Lilly (10), Liyam (7). Al ruim 9 jaar zelfstandig ondernemer. Ik fotografeer de meest dierbare momenten in jouw leven, en dat maakt mijn werk zo speciaal en vooral dankbaar.

  www.fotojes.nl

 • Gebroeders van der Poel

  Ruim 50 jaar kennis en ervaring, deskundige medewerkers en een modern machinepark zijn de ijzersterke basis onder ons bedrijf. Inventiviteit, veelzijdigheid en een breed netwerk in het veenweidegebied staan voor ons rijke werkkapitaal. Opgeteld vormen ze het DNA van ons bedrijf: de denk-, daad- en machinekracht waarmee we voor iedere grond-, weg- en waterbouwkundige vraag een kwalitatieve oplossing bedenken en realiseren.

  www.gebrvdpoel.nl

 • Handelskwekerij Caucausia

  Wij kweken meer dan 900 soorten vaste planten in veelal P9 pot, voor de handel en de tuincentra, wij zijn ons ervan bewust dat de planten netjes afgeleverd dienen te worden, vrij van mos en onkruid en voldoende vochtig.

  Indien wij twijfelen of de plant niet (onvoldoende) geschikt is om te leveren nemen wij  contact op met de klant en vragen of het visueel dient te zijn of bestemd is voor de aanleg en sturen desgewenst eerst een partij-foto, dit om onnodig werk aan beide kanten te voorkomen.

  Onze kwekerij beschikt over kassen met goede zij- en boven-luchting en daarnaast over buitenvelden. Zowel in de kas als buiten wordt gekweekt op “lavavloeren” wat de planten ten goede komt door gelijkmatige groei en gerichte waterafgifte, wat uitspoeling van voedingsstoffen in de substraat minimaliseert.

  www.caucausia.nl

 • het Ghoyhuys

  Initiatiefnemers achter het ghoyhuys zijn wij!.. Carina & Maurice van Leeuwen, ‘jonge’ ondernemers, bruisend van de energie en vol ideën voor de toekomst.

  Onze jarenlange ervaring met kunst, hospitality en de drift om te ondernemen heeft geresulteerd in het ghoyhuys. In 2015 kregen wij de kans om een het terrein aan de rand van het Ghoybos aan te kopen, en vanaf toen zijn we gaan bouwen.. van het een kwam het ander; een expositieruimte, welke ingezet kan worden als multifunctionele ruimte, zelfs een mooi ruim recreatie appartement om in te overnachten.

  Wat kan het ghoyhuys voor jou betekenen?! Kijk eens rond op onze website.

  Voor vragen kun je ons altijd bellen of mailen:

  Maurice van Leeuwen  +316 24814949
  Carina van Leeuwen    +316 48371999

  www.ghoyhuys.nl

 • Iris - Horeca agency

  Aangenaam, Iris is haar loopbaan gestart na het voltooien van een Master in Real Estate & Facility Management bij MVGM Vastgoedmanagement waarbij Iris ervaring op heeft gedaan in zowel het VvE beheer van appartementen tot het beheer van collectieve winkelcentra door heel Nederland. Mijn vakgebied is Real Estate waarin ik mij de afgelopen jaren heb gespecialiseerd in de richting Leasing- & Asset Management binnen een aantal toonaangevende organisaties in de retail- en horeca sector. Op interim basis zet ik deze expertise in, om ook binnen andere organisaties mee te bouwen aan Leasing- & Asset Management.

  www.irisvangoozen.nl

 • Jeroen de Vlieger vleeshandel
 • Juffrouw Lente

  In ons dorp Hoogmade vind je een monumentale boerderij en ons zomerhuis uit het begin van de 18e eeuw. De stal is door ons omgebouwd tot een gezellige locatie en beschikt nog over een paar oude details.

  De locatie Juffrouw Lente heeft een eigen ingang aan de kleine binnenplaats waar het een beetje voelt als (god in) Frankrijk en in de zomer de druiven hangen. Buiten hebben we zitjes en een grote tafel waar je met mooi weer heerlijk kunt zitten. In de tuin scharrelen kippen, er is een bloementuin en een kleine fruitboomgaard, – je mag altijd een appeltje plukken – en we hebben een stel leuke geiten met karakter.

  www.juffrouwlente.nl

 • Kaasboerderij 't Groene Hart

  5e generatie kaasboerderij van Koos van Wieringen en Jack van Wieringen.

  http://www.boerderijgroenehart.nl/

 • Kapsalon Top Hair

  Top Hair heeft passie voor het kappersvak. We trainen constant nieuwe kapsters en blijven daarmee dynamisch. Technisch knippen is onze specialiteit maar ook kleuren, opsteken en vlechten. Dames, heren, kinderen, we zijn er voor alle leeftijden. Als u bij ons komt voor een nieuw kapsel maken we vooraf een diagnose voordat we aan de slag gaan met knippen en kleuren. Dit geeft u duidelijkheid en bespaart verrassingen achteraf. Natuurlijk is er alle aandacht voor u als klant en daarbij houden we de prijzen heel betaalbaar. Tevreden klanten uit alle windstreken bevestigen dit.

  We blijven goed op de hoogte van alle nieuwe technieken en trends en voor een trendy kapsel bent u bij ons aan het juiste adres. Extreem gekleurde kapsels zoals roze, blauw en groen zijn hip en helemaal in. Helaas vereist dit normaal een agressieve blondering vooraf. Omdat dit het haar zo erg beschadigd willen we dit echt niet doen. We hebben hiervoor wel een goed alternatief maar dat blijft dan minder lang zitten.

  In de salon hangen er foto’s van kapsels van onze eigen klanten. Deze hebben we gemaakt in onze kleine fotostudio naast de kapsalon. Een aanvullende fotosessie hoort dus ook tot de mogelijkheden bij Top Hair. Bekijk de fotopagina, instagram of kom gewoon langs en parkeer gratis voor de deur.

  Connie heeft als onderdeel van de Nederlandse Equipe bij kapperswedstrijden veel prijzen gewonnen. In de tijd van de technische club van kappers ging het om het heren vak, bruids- en gala kapsels, maar ook street hair fashion. Deze invloed en creativiteit is nu terug te vinden op onze Instagram en Facebook pagina’s. Superleuk om ons te volgen, voor nieuwe haar ideeën.


  www.tophairhoogmade.nl/

 • Keurslagerij van der Meer

  Onze Keurslagerijen in Roelofarendsveen en Nieuw-Vennep zijn al meer dan 100 jaar onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Denk hierbij aan lekkere vleeswaren, rollades, barbecuepakketten en aan gourmet- en fondueschalen. Bij ons vind je het hele jaar door mals rundvlees , varkensvlees van Heyde Hoeve en kip van het Gildehoen. Ook onze broodjes maken we allemaal zelf. Bovendien bereiden we elke dag heerlijke verse maaltijden. Kom vandaag nog bij ons langs! Bestelt u via onze webshop dan bezorgen we uw bestelling bij u aan huis. 

  www.vandermeer.keurslager.nl

 • Label 071

  Mijn naam is Wendy van der Meer - Heemskerk en ik wil graag mijn passie voor sjaals met jullie delen.

  En dan heb ik het eigenlijk over mijn éigen gemaakte sjaals, die ik "Couture lijn" gedoopt heb.

  Deze sjaals zijn stuk voor stuk door mijzelf ontworpen en vervaardigd op mijn naaimachine.

  Er zit dus heel veel tijd en liefde in..... dat uit zich in unieke dessins & kleurbeelden.

  www.label071.nl

 • Loodgietersbedrijf S. de Graaf

  Loodgietersbedrijf S. de Graaf

 • Nolina

  Nolina is een hecht familiebedrijf dat in 1966 met liefde voor het vak is opgericht in Woubrugge (Nederland, provincie Zuid-Holland). Het bedrijf wordt geleid door de gebroeders De Lange: Marcel en Steef. Onze kwekerij is inmiddels gegroeid naar een totale oppervlakte van 24 ha, waarvan 11 onder glas.

  Ontwikkeling en groei zie je terug in onze planten, maar ook in onze collega’s en klanten. Om goed te kunnen groeien zijn sterke wortels en goede grond van vitaal belang. We stoppen dan ook onze energie in een gedegen fundament en de intrinsieke kracht van onze planten en mensen. Dit resulteert in de groei en bloei van onze producten, collega’s en klanten.

  www.nolina.nl/

 • Pact 3D

  Pact3D ontwikkelt en realiseert woningen en bedrijfsgebouwen. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en managen van uiteenlopende bouwprojecten. Pact3D: de ontwerpende ontwikkelaar.

  www.pact.nl

 • Pedicurepraktijk voetstap.nl

  Medische Pedicure ruimte Voetstap heeft een praktische ruimte die gemakkelijk bereikbaar is en beschikt over ruime, gratis parkeergelegenheid. De praktijk is inrichting met moderne apparatuur, met medische pedicurepraktijk Voetstap uw voetzorg zo goed mogelijk zal proberen af te stemmen op uw wensen en behandel-behoeften.

  www.pedicurepraktijkvoetstap.nl

 • Pelletkachel partners

  Gasloos verwarmen is de toekomst. In 2050 moet iedereen in Nederland van het gas af zijn, en moet u uw woning dus verwarmen zonder fossiele brandstoffen te gebruiken. Hoe? Met een pelletkachel bijvoorbeeld. Pellets bestaan puur uit hout en zijn dus prima geschikt als hernieuwbare verwarmingsbron. Voor veel mensen is het dichtdraaien van de gaskraan dan ook een belangrijke reden om een bezoek aan onze showroom te brengen. Op deze pagina leggen we uit hoe u eenvoudig gasloos kunt wonen met pelletkachels.

  Ook u kunt uw woning klimaatneutraal verwarmen door middel van het stoken van pellets.

  www.pelletkachelpartners.nl/

 • Quant-i

  U kunt bij mij terecht voor:

  - Meubels op maat
  - Kleine verbouwingen (verlaagde plafonds, radiator ombouw, e.d.)
  - Laminaat leggen
  - Schuttingen en vlonders plaatsen
  - Klein scheepstimmerwerk
  - Teak dek leggen en of reparatie


  www.quant-i.nl

 • restaurant Kom eten

  Inspiratie voor onze gerechten halen we uit culinaire stijlen van over de hele wereld maar we bereiden alles ‘t liefste met ingrediënten van dichtbij. Daarom zoeken we graag leveranciers die we vertrouwen. En gebruiken we natuurlijk volop de producten uit onze moestuin! Zo weet u zeker dat u in ons Chef’s menu het seizoen kunt proeven.

  En wordt iets niet in de buurt gemaakt? Ook dan kopen we zo verantwoord mogelijk in. Zo zetten we fairtrade koffie van Borgman & Borgman, kiezen we voor duurzaam bij de Amsterdamse Versvishandel Jan van As. En de wijn? Die kopen we veelal in bij onze vrienden van Noordman Wijnimport.  

 • S. van Goozen Aannemersbedrijf

  S. van Goozen Bouw- & Aannemersbedrijf is een vakkundige aannemer in Hoogmade in de provincie Zuid-Holland. Sinds 1999 is S. van Goozen Bouw- & Aannemersbedrijf bezig als aannemer en is onderhand 24 jaar beschikbaar binnen deze bedrijfstak. Dit aannemersbedrijf kan je dan ook goed van dienst zijn bij dakkapel voor bijvoorbeeld Het plaatsen van een dakkapel.

 • Salon Babiche

  Aandacht, rust, professionaliteit en zorgzaamheid: dat is waar Salon Babiche voor staat.
  Jong en oud, dames en heren, iedereen kan terecht in de salon aan huis in Hoogmade.
  Of het nu gaat om een gezichtsbehandeling, een sportmassage of een feestelijke make-up:
  neem gerust contact op voor een afspraak!

  www.salonbabiche.nl/

 • Two 2 Tender

  Two2tender.nl combineert technische praktijkervaring met aanbestedingsexpertise. EMVI-engineering noemen we dat. Het resultaat? Een succesvolle aanbesteding dankzij een duidelijke focus op uw project. Het is de cruciale basis op weg naar een geslaagde uitvoering!

  www.two2tender.nl

 • Uitvaartverzorging Mary van leeuwen

  Iedereen heeft zijn/haar eigen wensen en ideeën over afscheid nemen of het verzorgen van een uitvaart. Voor mij zijn die wensen de basis voor een persoonlijk afscheid. Het regelen van een uitvaart zijn keuzes maken. Maar een uitvaart is ook een proces van afscheid nemen.

  Uitvaartverzorging Mary van leeuwen begeleid u in deze moeilijke periode. Met mijn kennis en ervaring zorg ik er graag voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Samen met u werk ik naar een mooi en waardig afscheid van uw dierbare.

  www.vanleeuwenuitvaartzorg.nl

 • VDE Plant

  VDE plant is een familiebedrijf waar al ruim 75 jaar met veel liefde verschillende soorten planten gekweekt worden. Op ruim 10 hectare kweken en verwerken we jaarlijks met 85 medewerkers zo’n 8.000.000 planten.

  www.intenz.me

 • Verbij Bouw- en Molenmakersbedrijf B.V.

  Verbij is van oorsprong een echt familiebedrijf en al sinds de oprichting in 1868 gevestigd in het Zuid-Hollandse dorp Hoogmade. Wat destijds begon als tweemanstimmerbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround onderneming met zo’n dertig medewerkers. Met elkaar (ver)bouwen, onderhouden en restaureren we gebouwen die monument zijn of worden en combineren we traditionele ambacht met moderne technieken. De meeste klanten bevinden zich in Nederland, maar voor werkzaamheden aan molens vliegen we de hele wereld over.

  Met passie, zonder gedoe

  Wij hebben een uniek dienstenaanbod in de drieluik bouw, restauratie en molens. Het zonder gedoe aannemen en uitvoeren van werk aan bijvoorbeeld woningen, molens, boerderijen, rijksmonumenten, scholen, agrarische objecten en hooibergen is wat wij doen en wat ons trots maakt. De lijnen zijn bij ons kort en er is voor iedereen voldoende mogelijkheid om tijdens de uitvoering mee te denken en inbreng te geven. Wij werken met veel passie en betrokkenheid aan het realiseren van uw droom. Dat is onze dagelijkse drijfveer!


  www.verbij.nl

 • Westmaas

  Westmaas Interieur is dé interieurspecialist in de regio Rijn- en Veenstreek. Al vier generaties lang vervult Westmaas Interieur de interieurwensen van haar klanten in Woubrugge en wijde omgeving. Interieurwensen die nooit standaard zijn. Daarom kan je bij ons altijd rekenen op een persoonlijk advies en een vakkundig op maat gemaakt resultaat voor jarenlang plezier.

  www.westmaas.nl