The day after Koningsdag 2021

Laatst bijgewerkt: 28 april 2021
Geschreven: 28 april 2021
Hits: 1172
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Beste inwoners van Hoogmade. We willen iedereen ontzettend bedanken voor jullie opkomst! Ondanks alle beperkingen hebben we er met zijn allen een geslaagde koningsdag van gemaakt.
  
Vrijdag begonnen we met de koningsspelen, 's avonds gevolgd door het moordspel van TV Zolderkolder Daar hebben 59 teams de moord proberen op te lossen.
Had je vrijdag niet mee kunnen doen, dan kon je alsnog zaterdag deelnemen. Toen waren er maar liefst 92 teams! Wat geweldig om te zien dat dit zo'n enorm succes is.
Zondag hebben velen van jullie de koude wind getrotseerd om alle molens in de buurt te ontdekken. Leuk om de reacties te horen dat veel van jullie de historie van de molens (en wij ook niet) niet eens kennen, terwijl ze toch zo dichtbij staan. Ook hier hebben bijna 50 teams aan mee gedaan en hebben we allemaal van wat lekkers kunnen genieten bij Brasserie de Kromme Does.
Op maandag was het een spektakel bij de Mariahoeve-logies Vakantieboerderij Woubrugge op ofwegen, waar de lasergames waren voor de oudere jeugd. Dit deden we samen met de Oranjevereniging Woubrugge. Ook hier deden 120 kids aan mee . Gaaf om te zien hoe John en Jeroen alle barricades hadden neergezet op het erf waar ze achter konden schuilen. Bedankt daarvoor! Ook Jeugdwerk Kaag en Braassem bedankt voor jullie aanwezigheid en assistentie.
Vervolgens was er 's avonds de pubquiz. Deze werd gepresenteerd door BiBa Quiz Productions. Het was een race tegen de avondklok, maar niet minder geslaagd. Ook hier deden zeker 100 mensen aan mee. Nogmaals dank aan Bull Reform voor de lekker chips! Ook de kaasjes van De Kleine Kazenboerderij smaakten verrukkelijk.
De familie Bax was niet te overtreffen en zij hebben een heerlijke BBQ vleesbon gewonnen van Keurslagerij Van der Meer.
Dinsdagochtend was het oorlogsveld verplaatst naar het Hendrik Meijerplantsoen, waar de jongste jeugd los kon gaan met het lasergamen. Ook hier deden meer dan 60 kids aan mee! Heerlijk die blije toetjes allemaal te zien met een veel te grote helm op! Het was een geweldig spektakel om te zien.
Ook hier kregen we assistentie van onze nieuwe aanwinst binnen het comité, Daphne. Ze woont net in Hoogmade en komt ons graag een handje helpen. Daar worden we blij van! Inmiddels hebben er nog gisteren nog 2 toegezegd dat ze het comité volgend jaar komen versterken. De jeugd heeft de toekomst! Zij zullen volgend jaar het jeugdprogramma op zich gaan nemen.
Na het lasergamen was het de beurt aan de hersenQRakertocht. Lastige puzzels oplossen met je telefoon in de aanslag. Achter iedere puzzel zat weer een antwoord, die verstopt zat in een andere qr code. We moeten de oplossingen nog gaan bekijken, maar onder alle goede inzendingen verloten wij kaartjes voor een pretpark! We hadden er prachtig weer bij en mooi om te zien dat jong en oud enthousiast met het spel bezig waren. Ook hier hebben zeker 45 teams aan mee gedaan.
En daar worden wij dus ontzettend blij van, dat we iets in elkaar draaien en jullie allemaal enthousiast meedoen. Ook al verloopt niet altijd alles vlekkeloos. Hier krijgen we energie van om het nog vele jaar vol te houden.
Bedankt Hoogmade en tot volgend jaar tijdens ons 5 jarig jubileum! We hopen dat we dan weer groots kunnen en mogen uitpakken.

Uitgevoerd door de volgende verenigingen

CCH
de Eindsprint
D.I.O.
D.H.H.
Dorpsraad
EHBO
IJsclub
Inspiratie
M.M.O.
Ouderraad Ter D...
Sloepweesje
STIWO
Tennisverenigin...
TV Zolderkolder
Wilhemina comit...
De Vlijtige plu...
Protestantse Ke...

Sponsors

 

 

 

National CPR association
National CPR association