Samenvatting koningsweek 2018

Koningsweek, a few days later.

Beste inwoners van Hoogmade en omstreken. Hier en daar komen we nog wat spulletjes tegen die nog opgeruimd moeten worden, die ons herinneren aan een prachtige feestweek in ons kleine dorpje. Wederom hebben we een hoop positieve geluiden gehoord! Dank daarvoor! Dat geeft ons en hopelijk alle vrijwilligers de drive om hiermee door te gaan.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar door alle hulp van veel van jullie, groot en klein, oud en jong, maakt het dit tot een succes. Dikke pluim voor alle vrijwilligers die hieraan mee geholpen hebben. Sommige op de voorgrond maar nog veel meer op de achtergrond. We zijn trots! Echt trots, op jullie komst, op jullie hulp.

Gelukkig kregen we ook dit jaar positieve feedback, waar we wat mee kunnen doen, binnen de verschillende evenementen. Soms denk je aan alles gedacht te hebben en dan toch vergeet je soms simpele dingen. Mochten er nog meer suggesties zijn, laat het ons alstublieft weten. Op die manier kunnen we het alleen maar verbeteren of anders aanpakken.

Wij gaan alweer druk nadenken over volgend jaar! 

Bedankt voor jullie komst op alle georganiseerde evenementen. 

Was getekend,

Mandy, Lau & Joost
 

Uitgevoerd door de volgende verenigingen

CCH
de Eindsprint
D.I.O.
D.H.H.
Dorpsraad
EHBO
IJsclub
Inspiratie
M.M.O.
Ouderraad Ter D...
Sloepweesje
STIWO
Tennisverenigin...
TV Zolderkolder
Wilhemina comit...
De Vlijtige plu...
Protestantse Ke...

Sponsors

 

 

 

National CPR association
National CPR association