Samenvatting koningsweek 2019

Koningsdag, 2 days after.

Beste inwoners van Hoogmade en omstreken. De rubber eendjes zijn weer gesorteerd en ingepakt. Iedereen is het normale leven weer langzaam aan het oppakken. Als eerste maken wij met ze 4-en weer een diepe buiging naar alle vrijwilligers die dit jaar weer tot een succes gemaakt hebben. Ondanks de vakantieperiode, denken we toch dat we niet hebben mogen klagen. Enorm bedankt voor jullie komst en inzet.

We hebben weer leuke nieuwe ideeen tot een succes zien ontstaan. De vossenjacht met de verschillende verenigingen was maar liefst bezocht door 16 groepjes. Allemaal even enthousiast. We hebben zelfs mensen gehoord die het jammer vonden dat ze niet waren geweest maar volgend jaar graag mee willen doen.

De andere, inmiddels meer vertrouwde evenementen, konden ook rekenen op gezellige aantallen bezoekers.

Er bruisen alweer ideeen voor volgend jaar, maar reken maar dat de sloep, de viswedstrijd, het buffet, het kaarten en de eendjes er volgend jaar weer zijn. We gaan ook op zoek naar een nog meer passend programma voor de jeugd tussen de 14 en 18, want daar kunnen we nog wel wat winst behalen voor iedereen. Helpt u een leuk idee? Laat het ons dan weten!

Fiets voor je club.

Het volgende waar wij ons voor gaan inzetten is de vervanger van de Rabobank fietstocht. De Lions Club Kaag en Braassem heeft contact met ons gezocht om een stempelpost en startpunt te verzorgen in Hoogmade. Daar werken we natuurlijk graag aan mee. Ook de CCH heeft hun steun hierin geboden. De opzet blijft hetzelfde. U kunt met uw inschrijfgeld uw club naar keuze steunen. We zullen vanaf de Barg een gezellig startpunt verzorgen. Dit alles vind plaats op zondag 23 juni. Meer informatie volgt deze week en dan zal ook de website gelanceerd worden waar iedereen zijn/haar vereniging kan inschrijven, www.fietsvoorjeclub.nl.

Was getekend,

Marjolein, Lau & Joost
 

Uitgevoerd door de volgende verenigingen

CCH
de Eindsprint
D.I.O.
D.H.H.
Dorpsraad
EHBO
IJsclub
Inspiratie
M.M.O.
Ouderraad Ter D...
Sloepweesje
STIWO
Tennisverenigin...
TV Zolderkolder
Wilhemina comit...
De Vlijtige plu...
Protestantse Ke...

Sponsors

 

 

 

National CPR association
National CPR association