Wandel | Fietstocht o.l.v. Maximaal comité

zondag, 24 apr 2022 10:00 – 16:00
Locatie: Boerderij buitenverwachting, Vlietkade 2, Hoogmade
Categorie: Koningsdag | Alle leeftijden
Soort Ticket Prijs Aantal
Fiets / wandeltocht Gratis N/A

De meeste van jullie kennen de omgeving wel. Maar weet je ook alles over de omgeving? In bijzonder hoeveel bijzondere boerderijen er wel niet staan in Hoogmade en omgeving? Vreemd dat al die toeristen naar Gouda of Alkmaar gaan voor hun kaas...dus test je kennis over de boerderijen in de buurt. Wandel of fiets de tocht aan de hand van een QR code. De start is bij, hoe kan het ook anders, boerderij buitenverwachting. Hier krijg je de benodigde spulletjes mee en daarna kun je lekker op pad. LET OP! Zorg dat je een QR code lezer op je smartphone hebt staan, want via deze codes kun je de juiste route volgen! Lukt dat niet? Niet gevreesd, op de achterkant van het de QR code, staat een route waar je volgende stop is.

Ben je klaar met de tocht? Keer dan weer terug naar boerderij Buitenverwachting en laat je hier verwennen met een drankje, getrakteerd door ons. (alleen tegen inlevering van een volledig ingevulde antwoordenlijst.)

Weet je zeker dat je meegaat? Meld je dan even aan, dan hebben wij ongeveer een idee van het aantal deelnemers. We hebben dit jaar 3 afstanden, 17, 19 of 30 km.

Veel plezier!