Vaak komt het neer op dezelfde ondernemers die gevraagd worden om een donatie te doen om evenementen e.d. te ondersteunen. Gelukkig zijn er een hoop die ons willen ondersteunen, waar we ontzettend blij mee zijn. We willen graag dat we deze Koningsdag en opvolgende koningsdagen zo kosteloos mogelijk kunnen houden en niet voor ieder op zichzelf staand onderdeel geld te moeten vragen voor inschrijving. Maar denkt u ook eens aan de onderdelen die niet direct zichtbaar zijn op zo'n dag, bijv. de website die betaald moet worden, inschrijving bij KvK, bankzaken, vergunningen e.d.. Helaas moet voor alles betaald worden.

Daarom hopen we niet alleen op donaties van ondernemers, maar ook van u, als inwoner van Kaag en Braassem. Ieder beetje helpt om deze feestdag financieel gezond te blijven houden. Deze donateurs benoemen we graag als "Vrienden van...". Dit zijn de mensen die ons, naast de prachtige lijst van bedrijfssponsors, als individu bijstaan. Hieronder een overzicht van iedereen die ons tot nu toe hebben bij gestaan:

Wij zijn blij met eenieder zijn gulle bijdrage. Of het nu om € 1,- gaat of meer, alles helpt. Niet alleen de euro's tellen, maar ook de middelen die kosteloos worden aangeboden om ons de mogelijkheid te bieden deze dag te organiseren.

National CPR association
National CPR association